Bildekor

Bildekor är ett mycket prisvärt och bra sätt att marknadsföra ditt företag. Vi ger dig gärna förslag på hur du kan profilera ditt företag. När förslaget är klart, printar/skär vi ut dekoren som då är klar att montera på bilen. Lämnar du in din bil på morgonen monterar vi oftast dekoren samma dag!

Skyltar

Det här med skyltar är inte så lätt som man kan tro. Material, storlek, färgval mm är några faktorer som spelar in, det känns därför inspirerande att använda vår kunskap för att hjälpa våra kunder. Nedan följer några exempel på olika former av skyltar som vi kan erbjuda.

  • Byggskyltar
  • Ljusskyltar
  • Fasadskyltar
  • Skyltar med s.k. ”Coronabelysning”
  • Hänvisningsskyltar
  • Orienteringstavlor
  • Varnings- och informationsskyltar
  • Vi är även återförsäljare för olika former av skyltsystem

 

Fönsterdekor

Ett skyltfönster, eller fönsterparti, kan vara så mycket mer än bara en genomskinlig glasruta. Glasytan är perfekt att använda för att få fram ett budskap eller göra en företagsprofilering på. Vi arbetar även mycket med glasetsningsfolie (frostad folie), som inte bara är dekorativt, utan även kan användas som kontrastmarkering.

Vepor & banderoller

Vepor och banderoller kan tryckas i små- eller storformat, både för inom- och utomhusbruk. Det är ett väldigt ekonomiskt sätt att synas och där man har stor flexibilitet. Vi kan leverera flera olika lösningar och storlekar.

Självhäftande folie och dekaler

Självhäftande texter och folie kan skäras och printas i alla former och färger samt monteras på de flesta material, vilket ger en hög flexibilitet och stora möjligheter att få fram budskap eller profilering som man vill och var man vill. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser för vad man kan göra.

Snäppramar, dokumenthållare och låsbara skyltskåp

Företag och offentlig sektor, som exempelvis skolor och sjukhus, behöver ofta ha informationstavlor inomhus för att visa på var avdelningar eller personer finns i lokalerna.
Vi erbjuder även ett stort utbud av olika typer av dokumenthållare, som även kan vara låsbara.

Övrigt

Joker Reklam lägger stor vikt på att vara ett företag som gärna hjälper dig att hitta hållbara och funktionella lösningar för ditt företag när det gäller exponering och profilering.
Vi tillhandahåller även material när ni ska synas i andra sammanhang, som till exempel mässor och liknande.