Banderollen ger mest reklamyta för pengarna!


Banderollen gör det möjligt att synas stort till ett lågt pris

Banderoller fungerar som ett bra budgetalternativ till en skylt. Du får samma stora reklamyta till ett bättre pris. En vepa, eller banner, som de också kallas, passar lika bra för byggstängslet som för mässväggar.

Förutom prisnivån så har banderollen ytterligare fördel jämfört med traditionella skyltar; de är mycket lätta att hantera. Den är smidig att transportera, tar liten plats, väger mindre och är lätt att rulla ihop och bära med sig för att montera upp på en ny plats.

Vi på Joker hjälper dig utifrån ditt behov

  • Ska banderollen hålla från år till år och sitta utomhus?
  • Ska banderollen endast fungera till en mässa, som hålls inomhus?
  • Vilken storlek har du tänkt dig?
  • Vilket budskap ska banderollen ha?

Om du inte redan har ett färdigt original så hjälper vi självklart dig med en skiss som du får godkänna innan tryck.

Ta kontakt med oss idag

Olika material och alternativ för upphängning

Vi kan tillverka vepor och banderoller i en mängd olika storlekar, varianter och material. Utifrån dina behov så kommer vi att föreslå det material som passar ditt projekt bäst.

De två vanligaste materialen för banderoller är tät PVC sk Frontlit och nät PVC sk Mesh. Har du andra önskemål gällande materialet så kan vi givetvis även erbjuda detta.

Bild på Frontlit material som används till Banderoller och vepor

Frontlit

Frontlit är ett slitstarkt material som lämpar sig främst för utomhusbruk. Materialet är vattentätt och mycket slitstarkt men kan bli tungt vid större storlekar. Trycket på Frontlit har en väldigt hög färgåtergivning.

Mesh

Mesh är ett material som är perforerat, vilket gör att vind går igenom materialet. Detta gör att det lämpar sig väldigt bra till bygg och staketvepor, banderollen löper mindre risk att blåsa sönder. Mesh är ett lätt material som är lätthanterligt.

Bild på Mesh material som används till Banderoller och vepor från Joker Reklam

Montering och upphängning av din banderoll

När du pratar banderoller och vepor med oss så kommer vi även ha med i beräkningen hur du ska montera upp din färdiga vepa och var den ska sitta. Vanligast är att vi monterar öljetter, eller syr en kanal i banderollen som på så sätt fungerar som upphängningsanordning.

För oss är det viktigt att din färdiga produkt hänger rakt och snyggt och vi kommer därför att anpassa antalet öljetter utefter din storlek på vepa. Vår standard är öljetter varje 50 cm, medan många andra i branschen har en standard på öljetter varje 100 cm. Det finns även andra upphängningsanordningar som vi kan presentera för dig om det är aktuellt.

Banderoll från Joker Reklam som sitter på byggställningen vid Domkyrkan i Uppsala
Banderoll framför ingången till en butik som snart öppnar
Bild på 3 st Rollups från Joker Reklambyrå

Beställ banderoller och vepor från Joker reklam