Skyltar i olika utföranden


Kommunicera genom skyltar

Det här med skyltar är inte så lätt som man kan tro! Material, storlek, färgval mm är några av de faktorer som spelar in hur slutresultatet blir. Sök på ordet skylt på Wikipedia och du får upp beskrivningen; En skylt är en tavelliknande kommunikations­anordning försedd med bilder, tecken, bokstäver och eller symboler. Det är en ganska bra beskrivning tycker vi på Joker Reklam.

Vi erbjuder t ex fasadskyltar, byggskyltar, ljusskyltar, hänvisningsskyltar, orienteringstavlor, varnings- och informationstavlor. Vi är även återförsäljare av olika former av skyltsystem. Vi tillverkar även skyltar i olika typer av PVC.

Bild på taste of banglas fasadskyltar från Joker Reklam
Bild på Gamla uppsala buss fasadskylt vid kontoret, Producerad av Joker reklam
Bild på en fasadskylt från Joker Reklam utanför Segmenta

Fasadskyltar

Er fasad bör användas för att skapa ett starkt första intryck av din rörelse. Skylten bör vara välkomnande och visa din kund vägen. Vill du ha belysning i din skylt, en sk ljuslåda, eller vill du ha en maffig plåtskylt med bockade kanter?

Vi tillverkar alla typer av fasadskyltar i olika material. Vi kan givetvis även montera alla skyltar som vi tillverkar.

Bygg och parkeringsskyltar

En byggskylt kan vara en stor skylt i anslutning till ett bygge som visar hur det kommer att se ut då allt är klart på området. Flera kantbockade plåtar kan monteras ihop till en enhet.

Andra byggskyltar kan vara mindre skyltar i plast  t ex varningsskyltar, påbudsskyltar mm. Vi tillverkar efter ditt behov med dina mått.

Vi tillverkar alla typer av parkeringsskyltar, i olika material. Vill du ha med din logga så fixar vi givetvis det!

En bild på parkeringsskyltar från Parkia, Producerade av Joker Reklambyrå i Uppsala
Bild på Gamla uppsalas buss logotyp, plastskylt monterad på informationsdisk, skylten är producerad av Joker Reklam

Plastskylt

När du vill ha en prisvärd skylt som håller länge så rekommenderar vi en text eller print som vi monterar på en PVC skiva i din önskade storlek.

Hur vill du fästa din skylt? Vi kan antingen montera dubbelhäftande tape på baksidan eller borra skruvhål där du önskar. Självklart kan vi även montera din skylt om du skulle önska det.

Kanalplastskylt

Även kallad mäklarskylt. Kanalplast är ett förhållandevis billigt material som ändå håller för väder och vind. Mäklarskyltar i kanalplast är en enkel och kostnadseffektiv utomhusexponering. De är perfekta för att informera och marknadsföra t ex en kampanj eller liknande.

Vi kan leverera dessa i olika storlekar med tryck antingen på båda sidor eller på den ena sidan. För en enkel montering i mark rekommenderar vi att du även beställer sk trådben till dina skyltar (H-ben).

Kanalplastskylt, även kallad märklarskylt, producerad av Joker Reklambyrå i Uppsala

Graverade skyltar

Skyltar med gravyr är allt från gedigna mässingsskyltar med ditt familjenamn graverat till små graverade plastskyltar för uppmärkning av t ex lägenhetsnummer.

Vi på Joker Reklam kan hjälpa till med lasergravyr av märkbrickor, namnskyltar, dörrskyltar, nummerskyltar, ventilbrickor med mera. Vi kan ofta leverera med kort leveranstid.

Beställ reklamskyltar från Joker reklam