Joker Reklam – Företaget med lång erfarenhet


Vi hjälper dig utifrån dina önskemål

Vi på Joker Reklam lägger stor vikt och stolthet i att vara din partner när det kommer till att hitta hållbara och funktionella lösningar för dig när det gäller exponering och profilering. Vi kan hjälpa till med allt från små graverade märkskyltar till stora fasadskyltar.

Om Joker Reklam

Erik Haapala grundade och ägde Joker Reklam till 2010 då hans bror Harry Haapala övertog företaget. Harry drev Joker Reklam fram till hans pension då sonen William Haapala, efter 20 år som anställd övertog företaget 2020. Eriks dotter Johanna blev i samband med Harrys pension anställd i företaget.

Joker Reklam firar under 2022 50-årsjubileum som ett familjeföretag med egen produktion, lång erfarenhet och en stark yrkesstolthet. Vi är idag fyra medarbetare med olika ansvarsområden och kompetens. Vi strävar alltid efter att ge personlig service där vi träffar beställaren och ger förslag på placering, material, färg och format.

Välkommen att höra av dig till oss!

Montering

Självklart kan vi montera allt som till tillverkar och säljer. Våra montörer har ID06 och är utbildade i ex skylifthantering. Tillsammans kommer vi överens om när monteringen ska ske och till vilket pris.

Joker Reklams historia

Företaget startades som ”Deca Reklam” redan 1972 i en källarlokal på Gamla Uppsalagatan med inriktning screentryck. Grundare var Erik Haapala och Petrus Wouda, två klasskamrater från Vaksalaskolan. Första stora jobbet var rikstäckande till något som hette ”Engelska på lågstadiet”, där vi b la tryckte upp overheadfilmer i 4-färg. Ett annat stort jobb var olika dekorationsjobb till pappershandeln LundeQ i Uppsala. Företaget flyttade sedermera till Örsundsbro och började med tröjtryck via postorder.
 
Första butiken öppnade på Svartbäcksgatan 29 med namnet ”Reklamhuset Joker”. Nu blev inriktningen mer skyltar, bildekorer och försäljning av lösa självhäftande bokstäver. 
 
När butiken flyttade till S:t Olofsgatan under 90-talet så var vi först ut i Uppsala med dataskuren text. Nu kunde vi ta in större orders och leverera på kortare tid. Joker Reklam har sedan haft butik och verkstad på ett antal olika adresser men hittas nu på Danmarksgatan 49 i Boländerna. 

Beställ företagsreklam hos oss på Joker Reklam