Dekaler & golvdekaler


Dekaler är perfekta budskapsbärare i de flesta sammanhang

Oavsett om du väljer att kalla dem etiketter, stickers eller klistermärken, är de perfekta budskapsbärare. De fäster på massor av ytor och kan enkelt tas bort och bytas ut. Vi på Joker Reklam trycker både små och stora upplagor i den storlek och mängd du vill.

Våra dekaler printas och om du vill så laminerar vi dem. Du väljer blankt eller matt laminat, beroende på vilket uttryck du vill ha. Laminatet gör så att dekalen är UV-beständig och dekalen blir lättare att montera. Vanligast är att dekalen har en fyrkantig eller rund form men vi kan även tillverka konturskurna dekaler. Våra laminerade dekaler eller etiketter fungerar fint att montera både inomhus och utomhus.

En dekal eller klistermärke har alltid en bakgrund. Bakgrunden kan vara i olika färger eller vara transparent. Vill du inte ha någon bakgrund så rekommenderar vi att man i stället väljer utskuren text/vinyl. Priset varierar beroende på storlek, antal etc.

Hör av dig till oss så får du ett kostnadsförslag!

Bild på stor dekor från Joker Reklam i st per gallerian i Uppsala
Bild på golvdekal från st:per gallerian i Uppsala, reklamprodukt från Joker Reklam

Golvdekaler

Vi tillverkar dekaler i matt vinyl för golvmontage. Dessa kan användas i t ex butiksmiljöer och köpcentrum eller varför inte på golvet på tågstationen?

Våra självhäftande golvdekaler är slitstarka och lamineras med ett specifikt laminat lämpat för golv. Golvlaminatet är även halkdämpande.

Uppmärkningsdekaler/ etiketter

Minder dekaler eller etiketter, kan behövas då du ska märka upp t ex lådor, maskiner, pärmar etc. Vi kan också göra sifferserier som kan användas som t ex uppmärkning av parkeringsplatser och liknande.

Bild på uppmärkningsdekal som visar husets nummer, Producerad och monterad av Joker Reklambyrå i Uppsala
Reklamdekor från Uppsala danscenter på en snackautomat

Reklamdekaler

Dessa dekaler lämpar sig bra om du har en butik eller restaurang, och kanske vill marknadsföra dig direkt på entrédörren eller på skyltfönstret.

Bildemo logotyp som dekal på väggen bakom informationsdisk, Dekalen är producerad och monterad av Joker Reklambyrå i Uppsala
Dekal på golvet och på pelare inne i ett köpcentrum, Produkter från Joker Reklam

Joker Reklam monterar golvdekor i ett köpcentrum

Beställ dekaler för reklam eller dekoration