Fönster- & Väggdekor


Ditt skyltfönster är ditt företags ansikte utåt

Ett skyltfönster, eller ett fönsterparti, kan vara så mycket mer än en genomskinlig glasruta. Glasytor är ett perfekt underlag för att få fram ett budskap eller profilera ditt företag på. Stora skyltfönster betyder stor annonsyta som bör nyttjas väl. Med olika typer av dekorfolier så kan vi utforma ditt skyltfönster efter dina önskemål.

Vi använder oss enbart av marknadens kvalitetsfolier och vi har en mängd olika kulörer och uttryck att välja mellan. Blankt, matt, reflekterande eller varför inte en dekor i guld?

Kontakta oss på Joker Reklam om du behöver hjälp att utforma just ditt skyltfönster.

fönsterdekor på företagslogga i fönstret
Bild på stor dekor från Joker Reklam i st per gallerian i Uppsala
Bild på glasdörrar med Frostad Folie från joker reklam

Glasetsningsfolie sk frostad folie

Med en glasetsningsfolie får du känslan av ett etsat glas. Det ger ett elegant uttryck och ger en känsla av kvalitet. Vi kan skapa en inramning eller bård kring ditt skyltfönster med denna folie men om din verksamhet kräver totalt insynsskydd så lämpar sig folien även till att helt täcka dina fönster.

I kontorslandskap med innerväggar av glas, kan olika typer av frostningdekor ge en genomtänkt känsla och ge en ytterligare dimension till din inredning. 

Window Vision

Window Vision (se-igenom) är en vinyl för fönsterdekorer. Vinylen är perforerad med 1.5 mm hål vilket innebär att man kan se ut genom fönstret, men inte in.

Vi kan printa stora bilder och täcka hela fönster med detta material. Med Window Vision så syns ditt budskap från utsidan men du ser igenom filmen från insidan.

Bild på ett fönster med Window Vision fönsterdekor från Joker Reklam
Fönsterdekor på skyltfönster utanför St:per gallerian i Uppsala som firade 50 år, Korttidsvinyl från Joker Reklam

Korttidsvinyl

Behöver du förstärka ett budskap under en kortare tid, under en kampanj eller liknande? Vi har folier som är lätta att montera och lätta att ta bort efter avslutad kampanj. Fråga oss!

Producering och montering av väggdekor

Oavsett om du letar efter en väggdekor för att skapa ett helt nytt uttryck i din butik eller i din entré, så kan vi på Joker Reklam med största sannolikhet hjälpa dig!

Våra väggdekorer kan monteras på de flesta underlag, och vi har erfarenhet av att t ex klä in hela hissar och soprum med heltäckande motiv. Väggdekor är ett snabbt sätt att förändra uttrycket på ett helt rum, eller på endast en vägg. Våra väggdekorer är självhäftande och väldigt förlåtande mot underlaget. Om du har en nymålad vägg så rekommenderar vi att vänta i minst 6 veckor innan vi monterar dekoren, då har väggfärgen hunnit härda.

Om du är osäker på om vårt material kommer att fästa på ditt underlag så kommer vi självklart ut och tittar på plats.

Väggdekal med Uppsala siluetten vid några hissar i ett köpcenter
Montering av dekor
Montering av dekor

Beställ dekor till skyltfönster eller väggar hos oss