Bildekor för marknads­föring


Den bästa och mest prisvärda reklamplatsen för ditt företag

Vi har lång erfarenhet av fordonsdekorer och har program där vi kan hämta hem de flesta bilmodeller. Utifrån samtal med dig så lämnar vi gärna en skiss på hur vi har tänkt, med en skiss att utgå ifrån så är det lättare att diskutera eventuella ändringar.

För att kunna ge dig ett kostnadsförslag så behöver vi veta bilmodell samt ungefär hur du har tänkt dig dekoren. Oavsett om du har en enstaka servicebil eller en hel fordonspark så vill vi hjälpa till.

Bild på upplands boservice bil med bildekor från Joker Reklam
Bild på bil från Uppsala måleri & kulör med bildekor från Joker Reklam

Olika typer av bildekorer

Ju större fordon, desto större synlighet. Har du en servicebil med stora ytor, varför inte klä in delar av bilen med en printad bild tillsammans med din företagslogo? Har du en mindre personbil så blir det kanske elegantare med en diskret logo på bakskärmen? Eller har du tänkt dig olika färgade fält?

Oavsett storlek på ditt fordon så kan vi hitta en lösning för dig. Att foliera bilar är ett hantverk som kräver stor noggrannhet och erfarenhet. Olika typer av bildekorer kräver olika material och monteringssätt, detta ställer stora krav på vår personal som utför arbetet med att stripa bilar. Tidsåtgången skiljer sig även mycket mellan hel/halvfoliering och en företagslogo på sidan av en bil.

Vi på Joker Reklam är stolta över vår erfarenhet och kunskap inom området bilstripning.

Kontakta oss så snackar vi mer om bildekorer.

Reflexdekor för ökad synlighet

Vi utför även varseldekorer med sk reflexfolie. Folien reflekterar ljuset vilket syns från väldigt långt håll, detta skapar en säkrare arbetsplats vid arbete på t ex väg. Reflexfolien passar även vid andra typer av bildekorer där du önskar en ännu större synlighet än med en vanlig folie.

Kampanjdekor

Har ditt företag en kampanj, nya öppettider eller annat budskap som du vill lyfta under en kortare period? Vi kan alltid ta fram enstaka dekaler för att komplettera dina bilar.

Personal på Joker Reklam monterar bildekor på en företagsbil

Stenskottsskydd

De flesta bilar idag är utrustade med lackerade detaljer, såsom stötfångare och insteg etc. Dessa ställen är extremt utsatta för slitage, t.ex. när man lastar i och ur bakluckan, när man kliver i och ur bilen och sparkar av sig smuts och snö mot insteget. Vi på Joker Reklam kan montera olika typer av stenskottsfolier med olika egenskaper.

Bild på bildekor bak på en pickup, från Joker Reklam
Bildekor till Carotte, firmabil med logga
K360 företagslogo på firmabilen, Producerad och monterad av Joker Reklam i Uppsala
Bild på Klubbkortets bil med Bildekor från Joker Reklam

Beställ bildekor till din bil från Joker Reklam